perjantai 8. tammikuuta 2016

Haasteompelua ja kiitokset

Uuden vuoden jälkeen osallistuin ompeluryhmän virtuaaliseen gaalaan. Juhlaa ennen oli annettu haasteeksi valmistaa juhla-asu, joten haasteaddiktina tein itselleni jemmasta löytyneestä paljettineuloksesta kellohelmaisen topin ja siihen kaveriksi harmaan kynähameen.

Asukokonaisuus on ommeltu Tyyne-Esterille
tekemilläni Aino-topin ja Helena-hameen kaavoilla.
Kaavat löytyvät myyntikaavoina täältä *klik*Gaalassa jaettiin myös kategorioittain diplomeita, joihin äänestäjät olivat vaikuttaneet ja niiden lisäksi myös yllätyksenä kunniamainintoja. Sain kunnian vastaanottaa järjestäjien kunniamaininnan.

~ Lämpimät kiitokset ~12 kommenttia:

 1. Onnea ansaitusta kunniamaininnasta! Kaunis gaala-asu :)

  VastaaPoista
 2. Joo oikeaan osoitteeseen meni maininta! Onnea. Lueskelen blogeja tiiviisti ja ompelen paljon,omaa blogia tms en pidä. Sulla on selkeitä postauksia. Jatkoa odotellessa. Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Maria :)
   Kyllä näitä postauksia tulee varmasti jatkossakin, ei ehkä niin tiheään kuin joulukuun kalenterissa, mutta aina inspiksen tullessa :)

   Poista
 3. Hieno asu! Kunniamaininta meni aivan oikeaan osoitteeseen! Sä voisit kirjoittaa kirjan näistä kaavamuokkauksista, olisi varmasti kysyntää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Täytyy miettiä sitäkin mahdollisuutta, vielä ainakin jatkan ohjeiden jakamista blogin kautta kaikkien iloksi.

   Poista
 4. Komppaan edellisiä: todellakin meni oikeaan osoitteeseen kunniamaininta! Paljon kiitoksia asiantuntevasta ohjauksesta kaavoituksen maailmaan! :) Onnea!

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea tunnustuksesta, oikeaan osoitteeseen todellakin meni:) Mielettömän kaunis ja tyylikäs asu!

  VastaaPoista
 6. Tyylikäs ja juhlava asu! Samaa mieltä muiden kanssa, kyllä sinun kaavoitusvinkit ovat savassa ja täällä blogissa niin kantavana voimana, että ansaitset kunniamaininnan!

  VastaaPoista