keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Keeppi

Kylmien ilmojen lämmitysvaate. Voitin pääsiäisen aikaan Majapuun munajahdista puolen metrin palan poroneulosta, joka on uskollisesti odotellut kaapissa omaa vuoroaan.

Tänään, täysin yllättäen ja pyytämättä, lämmitysidea iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Olen kotona näin kesäisin sisätiloissa yleensä pelkästään toppi ja hame päällä (unohtamatta villasukkia), vaikka ulkona onkin poikkeuksellisen kylmä. Pikkulikka leikkii takapihalla ja ulkona on piipahdettava aina vähän väliä hytisemässä, eikä vain ikkunan takaa vahdittava. Lisäksi takaoven ollessa auki, veto on melkoinen. *hrrrrr*

Tarve pikalämmikkeelle oli olemassa ja keeppi täytti tarpeen loistavasti. Helppo pukea nopeasti ylle ja yhtä mutkatonta on riisuminen. Täydellinen Kylmien Ilmojen Hyppyyvaate.
8 kommenttia:

 1. Tuollainen on kyllä todella kätevä kylmien päivien keleille. Ja on myös tosi tyylikäs. Edellisessä postauksessa oli näppäriä ompeluvinkkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut joskus sellainen neulottu korkealla savupiippukauluksella ja pidin sitä kesäiltoina paljon. Tosi käteviä. :)
   Laitan lisää vinkkejä aina kun niitä tulee vastaan. :)

   Poista
 2. Upean näköinen ja hienosti toteutettu :)

  VastaaPoista
 3. Äitini on neulonut minulle tuollaisia keeppejä ja ne ovat kyllä niin kätsyjä. Hyvä idea tehdä tuo neuloksesta. Vielä, jos raaskii laittaa merinovillaa vuoreksi, niin voisi olla superlämmin.
  Ja siis ihan skomattoman style asukokonaisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin ensin tehdä tähän savupiippukauluksen, mutta neulos ei riittänyt (mustaa merinoa ois kyllä ollut jemmassa, jos oisin siitä tehnyt). Toisaalta näin venepääntiellä varustettuna keeppi on hiukan kesäisempi, jos nyt musta voi olla kovin kesäinen :D

   Poista
 4. Aika näppärä totta tosiaan! Myös vilpoisemmilla ilmoilla rannalla tuo olisi tosi hyvä aina vetää päälleen, kun pilvenhattara pilaa auringon!

  Miten mun silmiltä on mennyt ohi näin monta päivitystä? Vai onko blogger pimittänyt nämä multa? Outoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää näitä, meinaan on toiminut hyvin :) Vaikka toisaalta ens viikolla alkaa helteet -kuulin huhuja.

   Blogger on ollut huonolla tuulella, meni pari päivää ainakin niin, että lukulistassa näkyi vain yksi postaus. Hermoja raastavaa.

   Poista