keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Unnantakki

Tänään Tehtaamon virallisen joulukalenterin luukusta ilmestyy neuletakki, jonka inspiraation lähde on pehmeä rockhenkisyys. Mustana tämä olisi tosi rock, mutta pastellisävyisenä hyvinkin romanttishenkinen. Kumpaan kategoriaan sinä kuulut?Mallipiirros

Peruspaitakaavan pohjalta tehty kuosittelusuunnitelma.
Valmiit kaavat.

8 kommenttia:

 1. <3! Hmm, onnistuiskohan tää merinointerlockista vai tuleeko liian paksu ja raskas helma?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla liian painava, riippuen paksuudesta. Mulla on itselläni todella ohutta merinoa, lähes läpikuultavaa, joten siitä voisin tehdä.

   Poista
 2. Hei. Ihana. Itselle rock henkinen ehdottomasti. Saisiko tämän jotenkin selkokielellä, että osaisi itsekin tälläisen tehdä? :D tuleeko tuohon helmaan siis kolme tuollaista kolmiota väleihin? Puhelimella en saa selvää kuvasta niin tarkkaan.
  T. Aika aloittelija vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta rock tietenkin :)
   Helmaan tulee aukileikattaviin kohtiin eteen yhteensä kaksi lisäpalaa ja taakse kolme, kun keskelle taakse tulee myös. Kaavakuvassa näkyy väripallot , joiden mukaan palat asettuvat.

   Poista
  2. Näinpäs onkin. Kiitos vastaksesta. :) mitä luulet sopiiko tähän materiaaliksi noshin flame? Vai onko liian tönkköä tähän?

   Poista
  3. Mulla ei ole ollut sitä käsissäni, niin en tiedä kuinka laskeutuvaa se on? Testaa jääkö tönköttämään vai laskeutuuko nätisti. :)

   Poista